Wie ben ik?

Ik ben Wouter Helders. Na een MSc International Development Studies en een korte carrière in het bankwezen sloeg ik het roer in 2009 radicaal om. Een Postdoctorale Dagblad Opleiding Journalistiek en specialistenopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie leidden tot een baan als militair journalist. In deze functie bezocht ik tijdens werkbezoeken en korte uitzendingen verschillende conflictgebieden. Inspiratie genoeg voor een kast vol romans! Inmiddels werk als communicatieadviseur voor het Ministerie van Defensie. Van mijn hand verschenen dusver:

Machtsstrijd (2016) – winnaar van de Hebban Thrillerdebuutprijs, genomineerd voor de Diamanten Kogel

Verraad (2017) – genomineerd voor beste Nederlandstalige thriller (ThrillZone Award)

Opgejaagd wild (2018)

One Comment Say something

 1. Beste Wouter Helders,

  We ontvingen bij dagblad De Gooi- en Eemlander een persbericht over uw lezing bij boekhandel Van de Ven in Soest. Na het lezen van een beknopte versie over uw carrière en het boek, lijkt het mij leuk u te interviewen voor onze zaterdag serie Gedreven. Een groot persoonlijk interview met mensen uit onze regio die, de titel zegt het al, gedreven zijn binnen hun werk, hobby, voor de gemeenschap of anderszins.
  Mocht u hiervoor voelen, kunt u mij dit dan laten weten via bovenstaand mailadres of via tel 035 – 6477088. Ik kan u dan per mail ook een aantal voorbeelden van deze serie sturen, mocht u de serie niet kennen.

  met vriendelijke groet,
  Joyce Huibers
  De Gooi- en Eemlander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>